Thursday, May 2, 2013

Testimoni berjaya kurus selepas bersalin Dengan Shaklee

Selamat Hari Jumaat. Hari ini saya nak kongsikan pengalaman ibu yang berjaya menurunkan berat dengan mengamalkan set slimming untuk ibu yang menyusukan anak iaitu ESP, Alfafa dan Lecithin
Walaupun berat dan turun, tetapi tetap dapat meneruskan penyusuan. dengan kata lain, set ni tidak mengganggu susu ibu.
Penggunaan uyang berterusan akan mendapatkan kesan.
Sma/whatsapp 019 3439341 untuk konsultasi percuma.
Penghantaran ke seluruh Malaysia
COD area Bandar Putra Mahkota dan Bandar Baru Bangi.
Aina Mardiah· March 13 
FRESH TESTI DIRI SENDIRI
==================
hadoi, taktau nak tulis ape sebenarnye..hihi meh saye explain aje tiap gambar tu ye ♥
April 2012
------------
ok, time ni saye dh sarat mengandung, badan semakin mengembang sbb saye sgt2 kuat makan..hihi tgk tangan tu, kembang aje..smpai nk genggam tangan pun tak boleh, terlalu gemuk..overweight.. dari berat 50KG, jadi 80KG
August 2012
---------------
time ni hari raya tahun lepas, berat tak timbang plak brape KG, tapi yang pasti, pakai jubat tu, sangat ketat..leh nampak tummy lapis2..satu perkataan saja MALU..orang tegur, bertanya..tapi nak buat macam mana, saya bersalin secara cesarean..tak boleh bertungku, berbedung, mengurut pun takleh usik bahagian perut..time ni jeans saye pakai size 32..huhu

January 2013
---------------
start bulan September, saya bertekad dengan diri sendiri..i have to do something..bermula lah misi..sebelum2 ni, saya makan gak shaklee, amek esp, bcomp, vitamin c, set berpantang shaklee..tp start september, saya mula amek set slimming ;) alhamdulillah dari size 32 inch, dah jadi 29 inch

February 2013
-----------------
jengjeng..ni latest me !! time g bercuti dekat gold coast sepang, dengan family husband time celebrate birthday 3 generation (tokabah,husband(anak), adam(cucu))..hihi..alhamdulillah ;) guess what, now jeans dah size 27 !! yeay !! dah boleh pakai jeans zaman study dulu..terus laju2 bukak robok lame, cari seluar2 lame, basuh before gi bercuti ;) alhamdulillah dari beli saje2 je makan, sampaila sekarang saye dah join jadi independent distributer shaklee ..sambil2 menjana pendapatan, dapat gak mencantikkan diri..hihi *perasan seketika*..hihi


No comments:

Post a Comment

lain-lain yang menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...