Thursday, April 25, 2013

Testimoni Set berpantang/selepas melahirkan bayi


Set berpantang mengandungi
  • Vitalea
  • B complex
  • Vitamin c
  • Zink
  • optional add Ostematrix dan ESP 

Eizan Adzan
Salam semuaSy nk share pengalaman sndiri menggunakan set bersalin shaklee ni. Sejak deliver baby no 2 semggu yg lepad, sy rasa bdn sihat bertenaga berbanding kali pertama dulu. Kuarga pun perasan keadaan sy ni. Kali ni sy bersalin melalui kaedah czer dan sy amat bersyukur sbb ditemukan dgn produk ni. Wlpun bb ada jaundis tp ianya amat membantu dgn penghasilan susu yg bnyk dan bb dpt minum dgn bnyk dan menurunkan bacaan jaundisnya. Di samping itu luka cepat baik dan yg plng sy suka keadaan parut czer tu xla seteruk yg pernah diceritakan oleh kwn2. Dgn pngambilan oste sy rase bdn amat bertenaga dan bgn pg dlm keadaan yg cergas. Sy amat berpuas hati dgn keadaan ni dan bersykur sgt.


Rohaya AdamTestimoni : Diri Sendiri.Saya start consume shaklee masa dalam pantang bulan 10 lepas....just ambik yg trial set + ostematrix,alhamdulilah badan rasa sihat cergas je masa berpantang...proses pembuangan pun lawas jer setiap pagi. Habis pantang sy consume esp + alfafa,dalam masa 2 minggu consume susu saya tiba2 merudum maybe , tapi saya teruskan juga....alhamdulilah skrg susu dah stabil , makin banyak dari masadlm pantang..baby pun kurang meragam malam..lena je tidur...sampai kena paksa menyusu sebab breast dah bengkak....sekali pump dlm 8 minit blh dpt 4oz...syukur sgt...yg penting teruskan DF & pumping...esp + alfafa tu membantu kita lebih bertenaga....

READ MORE - Testimoni Set berpantang/selepas melahirkan bayi

Wednesday, April 10, 2013

Testimoni pengguna Ostematrix

Bulan March lepas kan promosi Ostematrix. Jadi ramai pengguna Ostematrix yang berpuas hati memberi testimoni yang memberangsangkan .
Selepas mengamalkan Ostematrix, masalah kesihatan yang dihadapi beransur baik.
testimoni ostematrix dari kawan saya sendiri, tengah pregnant.


Ostematrix membantu proses membuang dengan lebih baik.

ostematrix melegakan sakit pinggang dan belakang





READ MORE - Testimoni pengguna Ostematrix

Monday, April 8, 2013

Testimoni ibu pengamal set penyusuan 3M

Peti ais penuh dengan susu..
selepas mengamalkan supplement Shaklee.
set yang di amalkan ialah set 3M. Set lengkap penyusuan.
Formulanya ialah sentiasa pum dan kosongkan breast.
Meminum air kosong yang mencukupi.

untuk pesanan dan konsultasi, boleh menghubungi saya aeidah di 019 3439341 sms/whatsapp
email aeidahamrun@yahoo.com
ID 882805

jika anda mahu menjadi wakil pengedar di kawasan anda, boleh sertai kami untuk sama-sama menjana pendapatan dengan yuran keahlian RM75 seumur hidup.
boleh juga hubungi saya.
READ MORE - Testimoni ibu pengamal set penyusuan 3M

Tuesday, April 2, 2013

Promosi April-Nutriferon

Nutriferon - Nutriferon terbukti secara klinikal dapat menyediakan sokongan imun tepat pada peringkat selular.
Satu-satunya makanan tambahan yang membina sistem imun secara semulajadi.
Terbukti dengan 4 kajian klinikal.
untuk mengetahui kandungan Nurtiferon boleh tengok disini NUTRIFERON

Nutriferon sesuai untuk mereka yang selalu mengalami demam, selsema, batuk. Untuk mengelakkan dari jangkitan virus ini, pengambilan Nutriferon boleh membantu menguatkan sistem imun badan dan menghalang dari jangkitan berlaku.
Juga sesuai untuk ibu yang menyusukan anak. Sekaligus dapat membantu menguatkan sistem imun badan anak.
Sangat sesuai untuk dibawa travel kemana-mana dalam sachet yang kecil.
Pengambilan yang sangat menjimatkan - hanya 1 sachet setiap hari dengan pengambilan set vitamin asas dan 1 sachet setiap hari ketika sakit.
Semulajadi 100% selamat.

Antara perkara lain yang boleh anda lakukan untuk menguatkan sistem imun badan adalah

  • Rehat dan elakkan stress atau tekanan- tekanan akan menyebabkan sistem imun berkurangan. Cuba bernafas atau yoga untuk mengawal kadar denyutan jantung.
  • Tidur yang mencukupi. kurang tidur boleh menyebabkan sel-sel yang bertindak terhadap sistem imun berkurangan hingga 50% - tidurlah 7-8 jam sehari.
  • Diet yang seimbang juga penting untuk menguatkan sistem imun.
  • Senaman dan aktifkan diri 
  • Ketahui mengenai Interferon - protein semulajadi yang membantu melindungi badan dari kuman yang menyebabkan jangkitan kuman. Nutriferon adalah supplement semulajadi yang meningkatkan pengeluarkan interferon sendiri secara semulajadi.
READ MORE - Promosi April-Nutriferon

lain-lain yang menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...