Wednesday, March 27, 2013

Omega Guard untuk perkembangan otak dan kesihatan anak

Selain dari MealShake yang sangat bagus untuk kanak-kanak, boleh juga ditambah dengan Omega Guard sebagai supplement harian.
Omega Guard membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin dan perkembangan memori- DHA adalah nutrien utama untuk otak, sistem saraf dan retina.
Penting nya DHA terutama ketika 3 bulan terakhir perkembangan otak semasa dalam kandungan.
Satu hidangan Omege Guard dapat membekalkan 905mg asid-asid lemak omega-3 EPA dan HDA.

Omega meningkatkan sistem imun dan menyihatkan paru-paru - mengawal sistem imun seperti memperbaiki alahan kulit, proriasis, demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis dan penyakit buah pinggang.

Omega mencegah insomnia dan mengurangkan tekanan. Sangat bagus untuk pelajar - EPA dan DHA mempunyai keupayaan menstabilkan emosi dan membantu dalam perkembangan kesihatan mental, termasuk kemurungan, tekanan, kebimbangan, insomnia, autism, kanak-kanak hiperaktif.

Nak kongsi testimoni ibu yang mengamalkan Omega sebagai supplement untuk anak-anak beliau:

Umi Shida
Sharing:Assalamualaikum... hari2 baca testimoni hebat kwn2...teruja sgt2 so kali ni nak share giliran testimoni sendiri plak.Saya mula amalkan suppliment omega guard pada anak saya start bulan Jan 2013. Sblm tu memang kerap bawak harraz g klinik disebbkan kerap selsema n banyak kahak. Hati ibu mana yang x risau kan? klu tiap2 hari bgn pagi nak solat mesti selsema n hidung tersumbat... bila disuruh buang kahak katanya kahak x nak keluar... hah! apa kes plak x nak keluar kahak ni. Tapi biasalah doc akan beri ubat batuk, cair kahak n selsema ... spi bila2 pun itula ubatnya klu kita dok ulang alik ke klinik kan... so saya ambik keputusan untuk bg die makan omega guard + vita lea children shaklee. Alhamdulillah dalam musim hujan skrg ni die x de nak ngadu hidung sumbat n x leh nafas lagi.. Beransur kurang dah x mcm dulu... Happy sgt2 sbb saya akan berusaha buat yg terbaik untuk harraz...
Zila Yunus
Alhamdulillah sejak mengamalkan produk shaklee kalau saya demam selsema, telan omega guard+ vitaminC...sehari dah baik...saya x perlu ke klinik atau beli ubat kat luar lagi, lagipun x tentu boleh baik sehari...mesti lama sampai melecet hidung lepas tu rasa mengantuk...hu3
Anak perempuan saya pagi2 mmg selalu bersin dan hingus setiap hari...sejak amalkan mkn omega guard+ vitalea children...alhamdulillah dah xde selsema,bersin,atau hingus lagi...syukur alhamdulillah :) 
Jika anda pun ingin mendapatkan suppelement Omega guard untuk anak kesayangan anda atau untuk diri sendiri pun boleh..
oleh menghubungi saya aei
sms/whatsapp 019 3439341
email aeidahamrun@yahoo.com
ID Shaklee 882805

No comments:

Post a Comment

lain-lain yang menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...