Thursday, April 23, 2015

Stress???

Selalu rasa nak marah? Penat yang melampau?
Tahukah anda ia tanda stress ? Jika ini berlarutan akan menyebabkan imun sistem kita makin menurun dan kita mudah sakit? Ia juga penyebab mengapa ramai orang nampak lebih tua dari usia mereka.

Apa kata amalkan B complex dan Sustained Release Vitamin C.
Dua vitamin membantu mengawal tekanan dan secara langsung membantu kita nampak lebih ceria, berseri dan bertenaga!

B complex Shaklee lengkap dengan 8 kumpulan B manakala 1 biji Sustained Release Vitamin C bersaman dengan 7 SETENGAH BIJI OREN! Wow! Betapa lengkapnya 2 vitamin ini untuk badan kita!

Jom dapatkannya hari ini dari kami!
Pengedar Sah Shaklee anda
Aeidah
0193439341

READ MORE - Stress???

Thursday, April 9, 2015

Order

Untuk pesanan atau order apa jua vitamin..
Bila waktu paling cepat?
Order pagi sebelum pukul 12. Bayaran pun sebelum pukul 12 tengahari. Lagi baik sebelum 11 pagi sebab lepas tu saya ada masa tuk buat order.
Kenapa tak pegang stok? Saya rasa lebih baik order yang baru. Lebih menjamin vitamin tu lebih segar. Baru. Expired pon lebih lambat. Betulkan?
Order hari ini. Esok dah sampai tau. Insyaallah.. Bergantung hari kerja juga la kan...
So nak order vitamin. Pagi2 kalau nak cepat. Pos terus ke rumah anda.
0193439341

READ MORE - Order

lain-lain yang menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...