Wednesday, March 18, 2015

Esp 2 botol

Saya ada 2 botol ESP ready stok sekarang.
Harga retail rm150.
Untuk lebih detail dan cod bandar seri putra dan bukit mahkota boleh terus contact saya ok..
0193439341
Esp bagi yang belum tahu boleh minum masa malam. Ganti dinner..
Boleh bantu kuruskan badan tau. Dan menghasilkan sel kulit yang sihat.
Masa hidup setiap sel kulit dalam 3 -4 minggu. Jadi lepas 3-4 minggu insyaallah boleh nampak kulit lebih berseri.
Percuma shaker ek.
Cepat2 ada 2 ni..

READ MORE - Esp 2 botol

Saturday, March 7, 2015

Esp buat tidur malam tak lena

Minum ESP sebelum tidur selalu buat tidur tak lena tau. Sebab apa tak lena bila minum Esp?
Sebab susu bengkak.. Mesti penuh je masa tidur. Walaupun baby Hanis tak menangis nak susu, kene angkat dia tuk bagi susu... Dan dia pula jadi cepat kenyang. Minum sekejap, pastu dah..terus cabut.
Saya minum ESP malam untuk ganti makan nasi. Kadang-kadang rasa nak diet sikit... Tu yang tak makan nasi, tapi ganti ESP. Mengenyangkan juga...
Bulam ni ada promosi ESP tau.. Beli 2 dapat special diskaun lagi.
Jom la ber ESP.. Nak harga istimewa boleh message saya.
#cod putra mahkota
#whatsapp/tele 0193439341
#shaklee

READ MORE - Esp buat tidur malam tak lena

lain-lain yang menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...