Friday, October 31, 2014

Omega guard

Saya suka makan omega guard.
Saya amalkan sebelum mengandung,
Semasa mengandung,
Semasa menyusukan..

Omega sangat bagus untuk ibu menyusu.
Ia membantu meningkatkan DHA kepada si anak melalui susuibu.
Ia juga membantu membakar lemak dan secara langsung membantu si ibu kelihatan langsing.

Macam mana caranya? Boleh hubungi saya 0193439341.
Cod area bandar seri putra, bukit mahkota.

READ MORE - Omega guard

Kesan ESP- Nak cerita pun malu

Segan sangat nak cerita pasal kesan ESP pada saya...
Sebab apa? Kesan ESP ni pada bahagian 'nasi lemak' khususnya...
Sebelum mengamalkan ESP, nasi lemak saya kendur..ya lah dah susukan 3 orang anak...
Lagi malu bila nasi lemak besar sebelah..anak lebih kerap susu pada sebelah kanan. Jadi sebelah kiri kecil dan kendur... Malu sangat  rasa... Keyakinan diri pon jadi kurang...
Lepas saya amalkan ESP, kesan ketara pada 'nasi lemak'. Nasi lemak yang kendur bertukar jadi padat..pejal..dan jadi sama saiz....lega rasanya...
Abang pun suka...tiada lagi nasi lemak kendur dan lembik...

Ok..itu sahaja..terima kasih kerana membaca.
Bagi yang tak faham apa kaitan nasi lemak dengan ESP?
Nasi lemak yang saya maksudkan ialah payudara. Senyummm

READ MORE - Kesan ESP- Nak cerita pun malu

Friday, October 10, 2014

Set berpantang saya

Gamba dibawah ni adalah set berpantang yang saya amalkan selepas melahirkan Hanis.
Nampak banyak kan?? Saya tak telan semua sekali gus ya...kalau semua sekali saya pon gerun..hihi..
Ok..lepas bersalin makan dulu zink, vitamin c, vitalea dan b complex..
Bila anak dah tak kuning..sihat... Saya tambah lecithin dan alfalfa untuk bakar lemak...
Lepas tu tambah pula ESP dan Omega.
ESP untuk pekatkan dan banyakkan susu.
Omega pula untuk bakar lemak juga.
Ostematrix pula start dari awal berpantang untuk lawas buang air...elak sembelit. Ostematrix ni memang saya tak boleh tinggal..favorite saya tu ostematrix..

READ MORE - Set berpantang saya

lain-lain yang menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...