Wednesday, July 16, 2014

Pakej istimewa hari raya. Khas kawal berat

Istimewa untuk hari raya.
Seban biasanya hari raya kan kita makan banyak rumah.... Jalan rumah tu di hidang nasi dagang, lemang..pergi rumah lain pula di hidang ketupat, rendang...
Makan punya la sedap kan...
Kalau tak makan memang rugi besar la..
Bila lagi boleh makan macamtu...
Jadi untuk membolehkan anda makan apa yang anda mahu tapi tudak perlu risaukan pertambahan berat atau perut tidak selesa dan penghadaman yang baik, jom order set ni.
Jom dapatkan hari ini...
Supplement untuk berhari raya nanti...
Pakej mampu milik. Sesuai untuk mereka yang menjaga kesihatan dan berat badan.
Lecithin bantu untuk bakar lemak
Alfafa bantu mengangkut keluar lemak
Garlic membuang angin dan kurangkan rasa senak perut bila kenyang dan cairkan darah.
Herb lax bantu bersihkan usus.
Last order 22/7 sahaja.
Cepat yer...
Aeidah
0193439341

Boleh teruskan pesanan anda melalui link di bawah
READ MORE - Pakej istimewa hari raya. Khas kawal berat

Friday, July 4, 2014

Keahlian Shaklee hanya perlu sekali seumur hidup

Soalan biasa untuk menyertai Shaklee.

Berapa ringgit untuk join Shaklee?
RM65 sahaja. pos rm10 semenanjung dan rm20 ke sabah dan sarawak

Kene renew tak?
Tak perlu renew. selagi setiap tahun ada pembelian.

Kalau saya tak join boleh ke?
Boleh kalau tak join. Cuma kalau anda pengguna tetap Shaklee, adalah lebih jimat jika anda join ahli.

Saya nak makan untuk diri sendiri je..
Benda baik apa salahnya kita kongsi kebaikan dengan orang sekeliling kita. Ibu ayah, anak, suami, kawan-kawan. Semoga yang baik juga datang untuk kita.

Kalau saya join, macam mana nak order?
Order Shaklee boleh dibuat melalui website Shaklee. Dan akan dihantar terus ke muka pintu rumah anda dalam masa 2-3 hari bekerja.
Jika anda tidak mempunyai internet, boleh order melalui saya menggunakan ID anda. 

Saya berminat untuk join Shaklee untuk Jana pendapatan. 
Sangat bagus sekali jika anda menyertai Shaklee untuk jana pendapatan. Malah ramai ahli Shaklee yang telah berjaya menjada pendapatan 5 hingga 6 angka setiap bulan dengan aktif berniaga Shaklee. Kumpulan kami mempunyai leader yang mempunyai pengalaman lebih 15 tahun dengan Shaklee. Aktiviti meeting online, latihan berterusan dan juga kumpulan sokongan yang berterusan dan anda boleh berhubung terus dengan saya atau upline saya untuk sebarang pertanyaan dan bantuan.

Apa yang Shaklee tawarkan?
Shaklee menawarkan bonus bulanan. 150uv keatas.
Car bonus program.
Pakej perlancongan 5 bintang ke luar negara atau Umrah,
Anda pilih yang mana anda mahu.




READ MORE - Keahlian Shaklee hanya perlu sekali seumur hidup

lain-lain yang menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...