Saturday, June 28, 2014

Selamat berpuasa

Hari pertama berpuasa di ramadhan 2014.
Alhamdulillah malam tadi sahur dengan produk terhangat
ESP +MEALSHAKE + PERFOMANCE DRINK

Setakat ni apa yang saya rasa...dahaga belum lagi..
Lapar pun sikit-sikit jer.

Rasa lebih bertenaga dari sebelum ni.

Saya sangat syorkan set ini untuk amalan semasa berpuasa ni..
Terbaik.

READ MORE - Selamat berpuasa

Friday, June 27, 2014

Supplement sewaktu berpuasa

Supplement sewaktu Ramadhan...
Boleh amalkan sewaktu bersahur dan waktu berbuka.
Hot selling during ramadhan.
Mealshake untuk membekalkan vitamin secukupnya.
Esp memudahkan penyerapan vitamin
Performance drink pula untuk menstabilkan air dalam badan.

READ MORE - Supplement sewaktu berpuasa

Tuesday, June 17, 2014

Kulit berparut? Berminyak?

Masalah kulit berparut berkurangan selepas seminggu mengamalkan vitamin E dan buat mask.

Masalah kulit berminyak berparut boleh diatasi dengan vitamin E, GLA, dan juga ESP.

Saya sendiri mengalami masalah kulit kering sebelum ini. Tetapi sekarang tidak lagi.

READ MORE - Kulit berparut? Berminyak?

Friday, June 13, 2014

Rahsia kulit cantik rita rudaini

Ok...
Nak share la kat sini rita post dlm instagram dia...
Rita amalkan coffee dia kan sekarang...
Tetapi....selain ituuu...
Ada lagu rupanya yang diamalkan cik rita kita yang cantik jelita...
Dengan caption yang beliau amalkan ni untuk kekal bertenaga...

Nak tahu lebih lanjut tentang shaklee dan keahlian shaklee?
0193439341
Aeidah
aeidahamrun@yahoo.com

READ MORE - Rahsia kulit cantik rita rudaini

Wednesday, June 11, 2014

Masalah kulit kering selesai dengan vitamin E

Buy 6 free 1... Vitamin e..
Free membership + bonus

Best amalkan vitamin e ni sebab vitamin e bagus untuk kulit.
Special nye shaklee sebab ada sekali silenium yang memang perlu kalau kita amalkan vitamin e. Untuk penyerapan vitamin e yang optimum..
Kesan pon marvelous....
Tengok la picture akak kita kat bawah ni...
4 hari sahaja masalah kulit kering settle...
Kulit cantik sempena hari raya yang bakal menjelang?
Contact je nombor fon saya untuk mengetahui lebih lanjut.
0193439341
Saya pilih Shaklee... :)

READ MORE - Masalah kulit kering selesai dengan vitamin E

lain-lain yang menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...