Wednesday, April 30, 2014

Vitamin untuk kulit dan testimoni

Vitamin yang sangat bagus untuk kulit ialah:
Vitamin c sustained release
Vitamin c bukan sahaja sangat bagus untuk anti bodi semulajadi, tetapi juga bagus untuk kulit. Semua pun tahu kan....
Vitamin c sustained release ni sangat unik sebab pelepasan ikut masa. Vitamin c kekal berada dalam badan untuk tempoh masa hingga 7 jam.
Tahu tak, kalau ambil vitamin c 1000mg dan terus merembes dalam perut sekali gus, vitamin yang berlebihan tu hanya akan keluar melalui air kencing. Membazirkan?  Lain dengan vitamin c shaklee. Boleh mencerahkan kulit.
Vitamin E juga sangat bagus untuk kulit.
Makan sebiji sehari, sapu pula kat kulit, memang bagus.
Tengok gambar testimoni kita.
ESP pula sangat bagus untuk mengganti kulit lama yang berparut dengan sel baru yang sihat dan berseri.

Macam mana nak dapat harga lebih jimat?
Boleh hubungi saya untuk konsultasi dan maklumat lanjut.
Aeidah
Shaklee independent distributor
882805
0193439341

READ MORE - Vitamin untuk kulit dan testimoni

Friday, April 25, 2014

Bakar, buang, bina

Zai : Dengan mengamalkan supplement shaklee dengan teratur dan konsisten, baju dari saiz xxl dah muat saiz L.

rutin pemakanan seharian seperti biasa... Sarapan dengan cinch, lunch seperti biasa Dan dinner(bawan jam 8.30mlm) saya akan amik cinch + oats @ nestum @ roti.

Adakalanya saya Mkn nasi juga, dgn kuantiti yg sederhana

January(awal Bulan) 81kg & March(24/3) 71kg
dah 10kg turun, makan dgn konsisten dan bnyakkan minum air kosong... insyaallah, berhasil... paling seronok di bahagian perut :-))

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai produk dan membership, boleh terus berhubung dengan saya di 
0193439341
Cod area bandar seri putra
Bukit mahkota
Nilai impian
Penghantaran pos seluruh malaysia 
READ MORE - Bakar, buang, bina

Wednesday, April 23, 2014

Water pitcher Shaklee. Penapis air

Bulan depan saya nak beli ni. Water pitcher...
Lama dah hajat tu, tapi insyaallah bulan depan berkesempatan beli.
Tambahan pula dengan catuan air ni kan, air bertambah kuning. Memang ada rasa was-was nak minum. Sekarang beli air mineral. 2 botol rm10. Mahal ni.. Baik beli water pitcher.

Ma dah lama suh beli penapis air, tapi kebanyakan penapis air attached dengan paip kan. Jadi sebagai penyewa, saya rasa leceh la nanti kalau nak pindah, kene pula angkut penapis air yang besar.

Ni pilihan yang ada. Portable. Senang nak bawa ke mana- mana.

READ MORE - Water pitcher Shaklee. Penapis air

Tuesday, April 22, 2014

Ostematrix Shaklee

Ostematrix disyorkan untuk anda yang sering keletihan , sering lenguh-lenguh, kejang, sakit belakang, sakit kepala dan sakit gigi.

Jika anda adalah seorang yang mudah stress, mudah kejang, ada masaah water retention, sembelit dan pra haid, pastikan anda memberi peluang diri anda mengubah nasib dengan ostematrix.

Jika anda seorang yang bekerja dan sering keletihan, ostematrix antara jawapan terbaik membantu anda kekal bertenaga dan bersemangat.

Jika anda seorang ibu mengandung, ostematrix membantu mengelakkan kekejangan otot dan sakit belakang.

Jika anda seorang ibu yang menyusu, ostematrix membantu pengeluaran susu anda dengab lebih baik provided prinsip utama penyusuan diamalkan.

Jika anda seorang wanita, ostematrix membantu mengurangkan risiko kereputan tulang (osteoporosis).

Jika anda mempunyai masalah berat badan berlebihan, anda perlukan ostematrix.

Kelebihan ostematrix Shaklee adalah kerana ia mngandungi gabungan kalsium karbonat, kalsium sitrat dan kalsium sitrat malet di samping magnesium ran vitamin D yang mana ia tidak menyebbkan kita sembelit dan lebih selamat dari risiko batu karang.

READ MORE - Ostematrix Shaklee

Wednesday, April 16, 2014

Peluang tambah pendapatan

Assalamualaikum...
Saya nak menjemput sesiapa sahaja yang ingin menambah pendapatan untuk menyertai kumpulan kami.
Bersama membangun dengan Shaklee.
Apa yang istimewa mengenai kumpulan kami ialah kami ada group support yang besar. Sentiasa adakan kelas untuk pembangunan diri dan tambah pengetahuan mengenai bisnes dan produk secara berterusan.
20 hb april ni kami akan adakan kelas percuma.
Belajar tentang set asas beserta demo lengkap.
Jom la sertai kami ya..bersama berjaya dalam bisnes shakler ni.
Hubungi saya jika berminat dan untuk maklumat lanjut
Aeidah 0193439341
Email aeidahamrun@yahoo.com

READ MORE - Peluang tambah pendapatan

Monday, April 14, 2014

Bonus bonus

Alhamdulillah....
Rezeki tengah bulan...bonus shaklee dah masuk terus dalam account maybank.
Best bisnes ni sebab dapat bonus lah...
Kalau buat bisnes, tapi tak dapat bonus atau untung...penat je lah kan...
Dengan rezeki ni boleh sedekah..zakat..bagi ma dan ayah kat kampung.
Semoga rezeki ni terus bertambah dan berkat.
Pagi tadi dengar radio..akak ni ibu tunggal, anak 4 orang, suami dah meninggal...anak paling besar pun baru darjah satu....
Kalau bekerja tak apa lagi kan..kalau suri rumah macam saya? Tiada pendapatan tetap, kalau tak buat bisnes sampingan macam shaklee ni...macam mana agaknya ye...
Saya harap benda macam tu tak terjadi pada saya...semoga duit bonus shaklee makin bertambah tiap bulan. Amin..
Dan jika anda pun minat nak dapat bonus tiap-tiap bulan dari shaklee. Boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut.
Whatsapp saya aeidah 0193439341
Atau email aeidahamrun@yahoo.com

READ MORE - Bonus bonus

Sunday, April 13, 2014

Supplement yang sesuai untuk Sakit sendi

Sakit sendi..
Biasanya orang dah berusia mengalami masalah ini.tetapi orang muda pun ada yang sakit sendi.
Supplement yang sesuai ialah Advanced joint health tablet atau nama singkat AJHT. Diambil bersama ostematrix dan juga omega guard.
Pengambilan supplement ini perlu bersama air yang banyak. Bagi yang kurang minum air, saya syorkan ambil performance drink.
Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai produk Shaklee dan cara menjana pendapatan dari shaklee boleh hubungi saya terus di
aeidahamrun@yahoo.com atau WA saya 0193439341

READ MORE - Supplement yang sesuai untuk Sakit sendi

Friday, April 11, 2014

Set wanita hamil, wanita berpantang, wanita menyusu

Istimewa untuk ibu-ibu dan bakal ibu...
Set ini boleh diamalkan dari semasa mengandung, semasa berpantang dan menyusukan anak.
Malah, lepas dah lepas susu pun masih boleh amalkan. Bukan untuk wanita sahaja tetapi juga untuk suami dan ibu ayah kita.
Boleh sertai Shaklee dengan menghubungi saya untuk ketahui cara caranya.
Boleh jana pendapatan dari rumah.
Aeidah sid 882805
0193439341

READ MORE - Set wanita hamil, wanita berpantang, wanita menyusu

Wednesday, April 2, 2014

Ostematrix dan kebaikannya

Kandungan OsteMatrix bukan hanya kalsium, tetapi juga magnesium, vitamin D, boron, dan zink.
Selain dari cerita saya sebelum ni pasal ostematrix menyelesaikan masalah sembelit masa berpantang saya, ada banyak lagi kebaikan ostematrix yang saya nak share.

Zat-zat yang ada dalam pil Ostermatrix ni memberi kebaikan lain, antaranya untuk:

  • Mengurangkan stress
  • Memberi tidur yang lebih lena
  • Mengawal tekanan darah
  • Mengurangkan migrain
  • Mengurangkan risiko osteoporosis
  • Mengurangkan simptom PMS 
  • Melegakan masalah kaki cramp dan lenguh, semasa mengandung
  • Melegakan gastrik



READ MORE - Ostematrix dan kebaikannya

Tuesday, April 1, 2014

Ostematrix vitamin favorite masa berpantang

 Ostematrix..
masa saya mula mengamalkan ostematrix ialah semasa berpantang anak ke 3 saya...
sebelum saya mencuba ostematrix, masa berpantang anak pertama dan kedua, saya mengalami sembelit yang sangat teruk semasa berpantang. Rasa serik nak beranak lagi pun ade...

Tetapi, lepas kenal ostematri, waktu berpantang anak ketiga, masalah sembelit tiada langsung. Alhamdulillah...
malah setiap hari saya ketandas dengan selesa.
Tidur malam pun lena, bangun pagi tiada masalah untuk uruskan baby, tidak terlalu penat. Dan badan rasa segar.
Susu pun lancar je.

Nenek saya pernah mengamalkan ostematrix, dan dia juga sangat puas hati sebab hari-hari ke tandas dan lancar. kaki sembab dia pun berkurangan.
Siapa yang sesuai untuk mengamalkan ostematrix?
- ibu hamil
- berusia 55 tahun keatas
- lelaki dan wanita
- selalu penat dan tidur tidak lena
- menyusukan bayi
- wanita yang ada masalah sakit semasa haid
- sakit sendi
- sakit tulang, retak
- osteoporosis
- Pesakit gastrik

Inilah kebaikan dan manfaat ostematrix yang telah saya rasai sendiri.
Jika anda juga mahu mengamalkan ostematrix, boleh hubungi saya
Shaklee Independent Distributor anda
aeidah 882805
0193439341
READ MORE - Ostematrix vitamin favorite masa berpantang

lain-lain yang menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...