Tuesday, March 18, 2014

Khasiat Alfafa dan testimoni alfafa untuk resdung

Khasiat Alfafa yang sangat menakjubkan adalah:

  1. Melegakan sakit sendi dan belakang
  2. Menghilangkan kelesuan
  3. Milks booster untuk ibu menyusu
  4. Memberi kelegaan semasa haid/period
  5. Bagus untuk alergi dan eczema
  6. Membantu merawat asma
  7. Mencuci darah untuk membuang toksik dalam darah
  8. Merawat asid dalam badan.Mengembalikan kealkalian
  9. Merawat masalah keputihan pada wanita.
  10. Membesar dan menegang payudara
  11. Bertindak sebagai kacip fatimah untuk para isteri.
  12. Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
  13. Melegakan sembelit
  14. Merawat arthritis dan gout 


kat sini ada testimoni oleh seorang pengguna kita yang berpuas hati dengan penggunaan alfafa yang dapat mengurangkan masalah resdung dan asma yang dialami oleh beliau.
Mungkin alfafa tidak mengambil masa yang sangat cepat untuk bertindak, tetapi kesannya pasti akan dapat dilihat untuk penggunaan yang berterusan. Tambahan pula alfafa sangat banyak manfaatnya. terutama untuk kewanitaan dan para isteri dan juga ibu yang menyusukan.
Untuk pesanan alfafa boleh terus hubungi saya
aeidah
pengedar shaklee anda
882805
0193439341
Penghantaran terus ke rumah anda di seluruh malaysia.
COD hanya di kawasan Bandar seri putra dan bukit Mahkota Bangi.
kekal sihat dan cergas.. :)
READ MORE - Khasiat Alfafa dan testimoni alfafa untuk resdung

Sunday, March 16, 2014

Bonus setiap pertengahan bulan

Alhamdulillah.....
setiap 14haribulan mesti Shaklee akan bank in kan bonus ahli-ahlinya....termasukla saya....
berapa bonus saya sebulan?...biarlah rahsia.... :)
yang penting, setiap bulan dapat income tambahan hanya berbisnes dari rumah....
syok kan?...dapat lah bagi kepada ibu bapa sikit, sedekah sikit..beli tiket kapal terbang balik kampung...beli keperluan sendiri sikit....alhamdulillah....

siapa nak bagi kan duit tengah-tengah bulan?...
saya yakin dengan shaklee sebab produk memang berkualiti tinggi dan juga mampu menjana pendapatan saya setiap bulan..demand Shaklee ni memang tinggi, yakinlah ada permintaan di sekitar anda..
saya pun dah sertai banyak benda tuk jana pendapatan ni, tetapi, mungkin sebab produk yang saya sendiri tidak yakin dan guna, memang susah nak jual....tetapi sangat berbeza dengan Shaklee.
Dan sistem dia pun berbeza....bukan setakat cari downline dan dapat duit, tetapi setiap upline pun mesti berniaga macam downline juga untuk mendapat income...tidak ada istilah, goyang kaki, downline yang cari duit untuk upline...
bisnes ini untuk diri sendiri..bukan untuk upline...kalau downline buat lebih, downline lah dapat lebih...memang unik...siapa usaha lebih, dapat lebih...

jadi, jika anda inginkan bisnes, bonus setiap bulan?..jom lah sertai kami...kumpulan yang menyediakan group sokongan, testimoni-testimoni direct dari pengguna setiap hari...
boleh hubingi saya aeidah di 0193439341 sms/whatsapp
atau email aeidahamrun@yahoo.com
saya sedia membantu anda.
READ MORE - Bonus setiap pertengahan bulan

Wednesday, March 12, 2014

Supplement saya semasa mengandung

Bismillah..Assalamualaikum semua....
Saya nak kongsikan amalan saya semasa mengandung sekarang ni....sekarang dan masuk minggu ke 17..

Sebelum ni, semasa mengandung 3 orang anak yang sebelum ni....saya memang ada masalah...masalah paling utama, HB saya rendah...mesti rendah....mesti merah je kalau Hb kat buku tu...walaupun nurse dah pesan suruh makan sayur, ikan bilis, kerang, memang saya makan, tapi masalah HB rendah tidak juga selesai...

Tetapi...alhamdulillah, kandungan yang  ni, HB saya masih ok..11 keatas...tak merah...

Ok lah, saya mengaku, di awal kehamilan, kebanyakkan ibu akan mabuk, tak ada selera makan, muntah-muntah...macam saya juga...kandungan ke empat ni buat saya rasa sangat penat, loya dan tidak ada selera makan...tapi sebab fikirkan kesihatan bayi dan kerja rumah yang banyak ni, saya kena jaga kesihatan saya..dan memang saya harapkan supplement ni untuk memberi saya kesihatan supaya mampu untuk buat kerja rumah...walaupun ada tinggal-tinggal juga...maklumlah, masa tidak selera, tidak ku telan vitamin ni..

ok,,yang penting pagi kalau tidak selera pun saya buat ESP campur milo untuk bagi rasa kenyang.
kalau boleh makan, saya makan roti, lepas tu makan vitalea dan b complex..
2 vitamin ni buat saya rasa cergas skit dan mampu buat kerja rumah, nak tidur siang pun tak boleh sebab banyak tenaga...

lepas makan tengahhari, saya makan chew vit c...kenapa ambil chew vit c yang untuk kanak-kanak ni?..tidak ambil sustained release vit c?...sebab chew vit c ni saya boleh hisap-hisap...masam-masam dalam mulut...selera orang mengandung...mana-mana vitamin c pun boleh...terpulang...dan juga omega guard...omega guard ni kandungan lepas 4 bulan, boleh makan...untuk perkembangan otak bayi...

malam pula, saya sebelum ni mesti mengalami kaki cramp..nyetok orang kelantan kata..atau simpul biawak...peeerrrgghhhh memang sakit la kene tarik benda ni...jadi saya amalkan ostematrix...alhamdulillah...kaki dan tah cramp ok...boleh tidur dengan lena dan bangun lebih awal dan segar dari biasa...ini bukan reka-reka cerita...benar semua...dan jika sebelum ni saya selalu sakit belakang kalau kene masak, basuh pinggan, diri lama-lama...tetapi sekarang, tiada masalah itu lagi....yup...dah lega...lega sangat....

Jadi, jika anda pun mengandung, dan ada masalah kesihatan seperti saya dahulu, cuba lah amalkan supplement ni...tak rugi pun...kalau sekarang tak habis, supplement ini juga sagat bagus untuk diamalkan semasa dalam pantang...memang terbaik..

ok, nombor fon saya 019 3439341 aeidah...boleh kontact saya untuk konsultasi k.
READ MORE - Supplement saya semasa mengandung

Sunday, March 2, 2014

testimoni-ESP semasa hamil untuk kulit bayi yang halus dan gebu

 TESTIMONI SENDIRI  
------------------------------------------

Testimoni sendiri pengambilan ESP bermula dr sblm kahwin hingga mempunyai cahaya mata.. 

SEBELUM KAHWIN- Niat nk cantik dan nk kurus. Alhamdulillah tercapai hajat tu sblm naik pelamin.

SELEPAS KAHWIN- Niat nk dapat anak awal memandangkan perhubungan jarak jauh yg menyukarkan utk bertemu. Alhamdulillah xsampai setahun dh hamil dgn izinNya.

SEMASA HAMIL- Sebagai supplement utk kuatkan rahim memandangkan bekerja di kawasan pedalaman yg memerlukan daya tahan yg kuat. Alhamdulillah dpt bertahan selama 8bln turun naik perahu, kapal terbang ulang alik ke semenanjung.

SELEPAS BERSALIN- Masih mengamalkannya utk kelihatan cantik dan dalam proses kuruskan badan. Pernah ditegur muka kelihatan berseri dan licin berbeza dr sebelumnya. Alhamdulillah. Anak yg lahir pn kelihatan putih, gebu dan mukanya takde ruam walaupun sedikit, licin dan bersih. Alhamdulillah dgn izinNya anak tak pernah sakit smpi skrg.


Anda hamil dan inginkan ESP sebagai supplement?..hubungi saya
aeidah 0193439341
SID 882805
COD area bandar seri putra, bukit mahkota
READ MORE - testimoni-ESP semasa hamil untuk kulit bayi yang halus dan gebu

lain-lain yang menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...