Wednesday, October 2, 2013

Shaklee kini lebih mudah

Shaklee sekarang dah boleh buat pesanan melalui online sahaja.
Senang kan?..tak perlu email, fax atau call macam dulu dan tak perlu bersusah payah ke HQ atau branch Shaklee lagi.
call pun susah nak lepas kan..
Jadi, sambil-sambil online, boleh buat pesanan. Senangnya bisnes Shaklee ni..
Proses order pon lebih cepat, hati pon tenang.
Jadi, jika anda pengguna Shaklee atau mahu menggunakan Shaklee sebagai supplement harian anda, saya sangat galakkan anda untuk menyertai Shaklee.
Join member, buat pesanan melalui online, boleh daftar ahli melalui online ( sponsorship), cek point melalui online, transer point melalui online..
Bonus boleh masuk mana-mana bank pula tu.
wahhh..sangat mudah....
Jadi, jom la sertai Shaklee.
Saya boleh daftarkan anda. Kesihatan sangat penting.
Shaklee sentiasa selamat, semulajadi tiada bahan tiruan dan semestinya Halal.
Lagi jimat jika dibanding dengan produk supplement yang lain tau.
Untuk lebih maklumat, bolehlah menghubungi saya
Aei - 0193439341
aeidahamrun@yahoo.com
Shaklee ID 882805

COD area Bandar Seri Putra / Bukit Mahkota / Bandar Baru Bangi sek 9
Penghantaran pos laju ke seluruh Malaysia.

No comments:

Post a Comment

lain-lain yang menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...