Wednesday, May 22, 2013

GLA mengecutkan cyst


ini dia testimoni pengamal GLA yang telah berkesan, cyst sebesar 9.7cm sebelum ini kecut dan hilang selepas mengamalkan GLA selama 6 bulan..
Lama kan 6 bulan?..tapi berkesan..
Sabar dan tawakal semasa mengamalkan sesuatu vitamin untuk berkesan kepada diri kita sangat penting. 
Jadi, jika anda pun mahukan GLA..boleh menghubungi saya melalui nombor telefon seperti di atas.
GLA sangat bagus untuk memperbaiki hormon wanita yang ada masalah seperti period tidak teratur, untuk mendapatkan kulit yang cantik kerana mengandungi vitamin E, untuk pesakit kencing manis.


READ MORE - GLA mengecutkan cyst

Tuesday, May 21, 2013

Senarai Pengedar berdekatan Anda


PENANG
zaliza binti karia 0135053103 (permatang pauh penang

SELANGOR
shazwani binti ahmad 0127634761 - puncak saujana/prima saujana/taman kantan permai/saujana impian kajang

KUALA LUMPUR
Asyikin (contact saya untuk no tel- 0193439341) Pandan Indah
JIKA ANDA BERMINAT UNTUK MENJADI PENGEDAR KAWASAN ANDA, JOM SERTAI KAMI.
READ MORE - Senarai Pengedar berdekatan Anda

Price List

Retail Price List
Item CodeDescriptionSizeWMEM
10131Vita-Lea Iron Formula12088.7593.75
10100Vita-Lea for Children (Chewable)6548.7551.25
10250Nutriferon (stick)30x1.2g181.25191.25
10127Garlic Complex6047.5050.00
10102Chewable vita-C 100mg9037.3040.00
10104Sustained Release Vita-C Plus18092.5097.50
10112Vita-E Complex120149.00154.00
10126Peppermint Ginger Plus9045.0048.00
10622Herb-Lax Tablets12052.5055.00
10159Alfafa Complex (S)33053.7556.25
10162Alfafa Complex (L)70097.50102.50
10163Lecithin18052.5055.00
10164B-Complex12053.7556.25
10417Zinc12033.7535.00
10620GLA Complex6091.2595.00
20665Energizing Soy Protein (Canister)850g150.00155.00
20321Meal Shake- French Vanilla544g113.75121.25
20350Performance - Orange539g82.5087.50
10128OsteMatrix12061.0065.00
10236OmegaGaurd90136.00140.00
10330DTX Complex90155.00160.00
10113CarotoMax3074.0077.00
10320Vivix150ml475.00499.00
11004Joint Health Tablet60
11000Collagen Powder15 sachets




Sila hubungi saya untuk harga istimewa dan gunakan ID saya 882805 untuk harga ahli jika membeli dari branch Shaklee.
sms/whatsapp 019 3439341
email aeidahamrun@yahoo.com
READ MORE - Price List

Tuesday, May 14, 2013

Keajaiban susu ibu

Walaupun setitik tetap sejuta mukjizat mengalir ke dalam tubuh si kecil tercinta.

Begitu tinggi dan mulianya susu yang mengalir daru tubuh si ibu. Kebaikan dan nutrisi semulajadi yang ada menjadikan si kecil membesar dalam kebaikan dan kasih sayang berpanjangan.

Kebaikan untuk si comel
Tahukah anda susu ibu adalah sumber imunisasi terbaik buat si kecil. Ia dapat mengurangkan masalah penghadaman serta alahan yang kerap terjadi kepada bayi. Selain itu, ada pelbagai lagi kebaikan, antaranya:

  • susu ibu mengandungi pelbagai antibodi yang dapat mengelak penyakit pernafasan dan jangkitan telinga.
  • Zat yang diperoleh melindungi tubuh badan dalam jangka masa panjang daripada penyakit diabetis, darah tinggi dan obesiti.
  • Memberi manfaat kepada tahap IQ mereka.

Untuk Ibu
  • Mempercepat pengecutan rahim.
  • Mengurangkan masalah pendarahan.
  • Tubuh badan akan kembali ke bentuk asal, malah ada yang mendapat bentuk badan lebih cantik berbanding sebelum bersalin. ini berlaku kerana menyusu dapat membakar lemak serta mengalirkannya ke dalam susu untuk bayi.
  • Mengurangkan risiko barah payudara. ovari, rahim dan osteopososis.
Fakta unik susu ibu
  • Komposisi zat yang terkandung dalam susu bayi pada waktu pagi, tengah hari, petang dan malam adalah berbeza.
  • Menepati keperluan zat untuk bayi mengikut usia, sebagai contoh, susu yang terhasil pada usia bayi sehari mengandungi kandungan lemak yang tinggi berbanding waktu lain.
  • Lebih kerap susu diperah, lebih banyak ia dihasilkan.
  • Penghasilan susu akan terhenti apabila si ibu berasa letih, sedih, marah atau stress. Bagi melamcarkan perngaliran susu, anda digalakkan untuk duduk ditempat yang sunyi, melihat gambar bayi dan mendengar muzik lembut.
  • Dinasihatkan untuk para ibu menyusukan anak kecil mereka selama enam bulan berterusan tanpa diselangi dengan makanan sampingan mahupun air masak.
Cara yang betul
  • Apabila bayi berada dalam posisi menyusu, mulutnya akan terbuka luas dan ketika itulah masa yang tepat untuk diberi susu.
  • Pastikan mulut bayi berada dalam kawasan aerola sepenuhnya dan bukannya menghisap puting sahaja bagi mengelakkan luka puting.
  • Badan bayi perlu lurus, muka menghadap payudara dan rapat dengan ibu.
Kesibukan bukan halangan
Ramai wanita memberi alasan tidak menyusukan anak kerana kesibukan kerja, lalu memilih susu formula sebagai ganti. Ini menidakkan hak anak anda untuk memiliki nutrisi terbaik sepanjang hidupnya. Bagi ibu bekerja, pam payudara dapat membantu anda tidak kira dirumah mahupun tempat kerja.
Susu yang diperah dapat disimpan dengan baik di dalam botol dan peti khas yang mengekalkan susu dalam keadaan baik. Menyusukan bayi adalah yang terbaik buat anda dan semaikan kasih sayang secukupnya supaya si kecil membesar menjadi insan berguna.

sumber- EH!
READ MORE - Keajaiban susu ibu

Thursday, May 9, 2013

Testimoni pengguna set menurunkan berat badan

Dari niat asal nak menurunkan berat badan dengan menggunakan Alfafa, Herblax, Lecithin dan ESP, bukan sahaja berat badan terkawal, tapi kulit muka pun menjadi berseri-seri.
memang nampak perubahan kat akak ni kan..sunggu berkesan..
alfafa dan herblax sebagai agen detox
Lecithin untuk memecahkan lemak
ESP untuk memberi rasa kenyang dan membina sel baru yang sihat.

jadi, jika anda pun mahu kelihatan cantik sempena hari raya yang bakal menjelang nanti, boleh lah mencuba set ni.

boleh hubungi saya aei di
sms/whatsapp 0193439341
email aeidahamrun@yahoo.com

saya juga mahu mejemput sesiapa yang berminat untuk menjadi pengedar di seluruh Malaysia untuk bersama-sama menjana pendapatan.
dengan yuran RM65 seumur hidup, bonus setiap bulan..jom..
READ MORE - Testimoni pengguna set menurunkan berat badan

Monday, May 6, 2013

Tip Tingkatkan susu Ibu- iSihat

Dapatkan majalah iSihat bulan ini Mei 2013 untuk mendapatkan tips meningkatkan susu ibu melalui Shaklee.

Bagi yang tak nampak ape yang ditulis, saya akan mengopy di sini k

Ketahui rahsia Shaklee
Set penyusuan Shaklee menjadi bualan hangat akhir-akhir ini dan telah ramai mengambilnya untuk meningkatkan penghasilan susu. Sebenarnya tiada rahsia selain mengambil rangkaian supplement berkhasiat agar dapat memenuhi keperluan nutrient penyusuan ibu.
Vitamin seperti Multivitamin, protein, Vitamin C, B Complex, Kalsium dan Asid Lemak Omega 3 dan alfafa perlu diambil bagi meningkatkan komposisi pengeluaran air susu berterusan disamping mengekalkan kecergasan dan kesihatan ibu dan anak.
Anda tidak akan menyesal kerana disamping anak membesar selari dengan khasiat diperlukan, para ibu turut mendapat manfaat kesihatan daripada penyusuan tersebut seperti mengelak penyakit kanser ovari dan payudara. Anda disaran untuk menyusu bayi secara eksklusif selama 6 bulan dan meneruskannya dengan makanan tambahan sehingga bayi berusia 2 tahun.
Marilah bersama Shaklee mencipta kehidupan yang lebih baik dan lebih sihat untuk semua, sesiapa sahaja.
Selamat Hari Ibu.. :)

untuk mendapatkan set menyusu
anda boleh menghubungi saya aei di talian 0193439341 ( sms/whatsapp), aeidahamrun@yahoo.com (email).
set boleh disesuaikan mengikut budget anda.
Penghantara keseluruh Malaysia, COD area Bandar Bari Bangi, Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota Bangi.

READ MORE - Tip Tingkatkan susu Ibu- iSihat

Thursday, May 2, 2013

Testimoni berjaya kurus selepas bersalin Dengan Shaklee

Selamat Hari Jumaat. Hari ini saya nak kongsikan pengalaman ibu yang berjaya menurunkan berat dengan mengamalkan set slimming untuk ibu yang menyusukan anak iaitu ESP, Alfafa dan Lecithin
Walaupun berat dan turun, tetapi tetap dapat meneruskan penyusuan. dengan kata lain, set ni tidak mengganggu susu ibu.
Penggunaan uyang berterusan akan mendapatkan kesan.
Sma/whatsapp 019 3439341 untuk konsultasi percuma.
Penghantaran ke seluruh Malaysia
COD area Bandar Putra Mahkota dan Bandar Baru Bangi.
Aina Mardiah· March 13 
FRESH TESTI DIRI SENDIRI
==================
hadoi, taktau nak tulis ape sebenarnye..hihi meh saye explain aje tiap gambar tu ye ♥
April 2012
------------
ok, time ni saye dh sarat mengandung, badan semakin mengembang sbb saye sgt2 kuat makan..hihi tgk tangan tu, kembang aje..smpai nk genggam tangan pun tak boleh, terlalu gemuk..overweight.. dari berat 50KG, jadi 80KG
August 2012
---------------
time ni hari raya tahun lepas, berat tak timbang plak brape KG, tapi yang pasti, pakai jubat tu, sangat ketat..leh nampak tummy lapis2..satu perkataan saja MALU..orang tegur, bertanya..tapi nak buat macam mana, saya bersalin secara cesarean..tak boleh bertungku, berbedung, mengurut pun takleh usik bahagian perut..time ni jeans saye pakai size 32..huhu

January 2013
---------------
start bulan September, saya bertekad dengan diri sendiri..i have to do something..bermula lah misi..sebelum2 ni, saya makan gak shaklee, amek esp, bcomp, vitamin c, set berpantang shaklee..tp start september, saya mula amek set slimming ;) alhamdulillah dari size 32 inch, dah jadi 29 inch

February 2013
-----------------
jengjeng..ni latest me !! time g bercuti dekat gold coast sepang, dengan family husband time celebrate birthday 3 generation (tokabah,husband(anak), adam(cucu))..hihi..alhamdulillah ;) guess what, now jeans dah size 27 !! yeay !! dah boleh pakai jeans zaman study dulu..terus laju2 bukak robok lame, cari seluar2 lame, basuh before gi bercuti ;) alhamdulillah dari beli saje2 je makan, sampaila sekarang saye dah join jadi independent distributer shaklee ..sambil2 menjana pendapatan, dapat gak mencantikkan diri..hihi *perasan seketika*..hihi


READ MORE - Testimoni berjaya kurus selepas bersalin Dengan Shaklee

Vivix


Satu penemuan revolusionari dalam anti penuaan pada tahap selular

Setahun yang lalu, Shaklee ,e,perkenalkan Vivix, produk supplement revolusionari anti-penuaan dalam pertarungan melawan penuaan pada tahap sellular. Lebih 1 juta vivix telah pon di jual.

Vivix merupakan supplement anti-penuaan TERBAIK DI DUNIA yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee.

4 MEKANISMA OENUAAN PADA TAHAP SELULAR
1. KEROSAKAN DNA
2. PENGAWALAN GENETIK
3.PENGELUARAN TENAGA YANG KIAN MENURUN OLEH SEL-SEL
4.PENIMBUNAN PROTIN AGE

Kajian klinikal menunjukkan ramuan aktif Vivix berupaya mengaktifkan pengewalan utama genetik yang menolong melambatkan penuaan pada tahap selular.

Di dalam kajian makmal, ramuan Vivix telah menunjukkan ia memberi impak kepada empat mekanisma utama penuaan pada tahap selular.
  • Melindungi dan membaiki sekkukar DNA
  • Memberi impak positif pada pengawalan genetik.
  • Menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria
  • Melambatkan pembentukan protin AGE
  • Juga menolong membantu menjaga/memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak, kesihatan sistem imun, kesihatan sendi, perlindungan antioksidan, peningkatan tenaga oada tahap sellular, kesihatan dan kesejahteraan.
RAMUAN
MUSCADINE GRAPE
PURPLE CARROT
ELDERBERRY (Sambucus Nigra)
POLYGONUM CUSPIDATUM

Persoalannya, pada umur berapakah kita mula aging?
dan bila kita mahu mula menjaga kesihatan badan kita?
Hubungi saya untuk pesanan dan pertanyaan. :)

READ MORE - Vivix

lain-lain yang menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...