Monday, March 18, 2013

Sharing exclusive dari ibu pengamal 3M


Shima Samat
Stok ebm baby Tasnim bln 4 yg blm dipindahkan ke deep freezer sebab kedua2 deep freezer masih penuh. Alhamdulillah rezeki dr Allah berkat pengambilan SHAKLEE, PUMPING yang berterusan dan DOA.Jgn terkejut aimi... Akak ada 2 buah lagi deep frezer 100 liter yg penuh kat rumah ni. Sekarang baby dah 7 bulan. Kat rumah baby sitter sekarang ni tgh nak abiskan stok bln januari. Alhamdulillah rezeki baby tasnim.

Dengan izin Allah, berkat ambil set 3m shaklee, minum cukup air, pumping tak skip & doa dimurahkan rezeki utk baby

Esp selalunya dgn air kosong je. Kalau rajin akak rendam kurma dlm fresh milk than blander tambah esp. Sangat sedap.

actually akak ni exclusif pumping mom. Sekurang2nya akak akan pump 4 kali sehari. 7 am, 1 pm, 6 pm n 11 pm, 3 am. Ni le jadual akak setiap hari. Yg penting suami support. Kalau outing pun dia dah tau bila perlu utk akak pumping.




wow..banyaknya stok untuk anak dia..ni ibu exclusive pumping mom..maknanya anak dia memang minum direct dari botol sahaja. Jadi Exclusive Pumping mother ni lagi mencabar rasanya. tapi dengan usaha dan doa berterusan, tidak mustahil.
Hingga 2 deep freezer penuh dengan EBM sekarang ni.

ok, jika anda pun ingin mendapatkan set 3M yang sangat-sangat berbaloi ni boleh hubungi saya aei di 019 3439341
jangan risau, kita ada set bersesuaian budget.

No comments:

Post a Comment

lain-lain yang menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...