Wednesday, January 30, 2013

Testimoni Alfafa


Saya ingin kongsikan testimoni pengguna Alfafa yang berpuas hati dengan alfafa ni.
Alfafa banyak faedah kepada wanita terutamanya. 
Saya pengamal alfafa juga untuk tujuan penyusuan Hadi sekarang berumur setahun 7 bulan. dan juga untuk tujuan senang membuang. mengempiskan perut.membuang angin, dan juga untuk hubungan intim suami isteri.
bagus untuk masalah kekeringan bila bersama.

NurFatin Raihanah Emelie Rosales
Knp saya suka dengan alfalfa? 
1. Alfalfa sebagai milkbooster - susu cpt bengkak pas makan alfalfa lebih2 lagi bila kita minum air dalam kuantiti yang cukup. Saya terpaksa reducekan dose sbb tak tahan dgn bengkak susu
2. Alfalfa menghilangkan keputihan - mmg completely hilang, takde kesan smpi sekarang
3. Alfalfa membantu pelawasan - sy ni mmg jenis membuang 3 hari sekali. Makan alfalfa mmg setiap hari membuang which is bagus sebenarnya untuk kesihatan usus.
4. Alfalfa to reduce weight - mmg terbukti turun..tak byk tp still turun. 0.5kg utk 2 minggu..still ada penurunan kan?
5. Alfalfa sebagai kacip fatimah - rasanya yang pernah amik mesti da tau kan mcmana kesannya
6.
Alfalfa mengurangkan masalah resdung - Ini part yang paling sy suka..dah bertahun2 ada resdung, g buat treatment pun tak berkesan, alhamdulillah dengan alfalfa npk perubahan. Takde bersin2 lagi pagi2, makan seafood pun tak gatal. No worries da bila nak makan seafood.
Best kan alfalfa ni?? ^_^


Lagi satu testimoni alfafa membantu merawat masalah keputihan

Fauzi Lizar
Testimoni : Saya memang mempunyai masalah keputihan semenjak dari bangku sekolah menengah lagi. Akibat daripada tak alert tentang kebersihan bahagian tu. Zaman sekolah belum pandai nak pakai pantyliner ke hape. Bila meningkat dewasa, saya perhatikan keputihan saya makin teruk tapi tak berani nak pegi klinik. Segan. Dengar2 doktor akan masukkan ubat dalam kita punya tu. Lagilah takut. Terbiarlah sampailah saya berkahwin dan hamil anak sulung. Semasa hamil, keputihan saya agak teruk jugak. Berbau dan berketul2. Malu dengan suami. Mujur suami jenis yang memahami. Suami suruh saya pegi check. Doktor bagi saya ubat yang masuk kat dalam kita punya tu. Malangnya tak lama lepas tu keputihan saya datang balik. Sedih. Giveup. Lepas tu langsung saya tak makan/pakai apa-apa produk pun sampailah saya mencuba set B yang ada mengandungi alfalfa. Saya dimaklumkan alfalfa boleh mengurangkan keputihan. Alhamdulillah setelah saya mencuba set trial yang untuk sebulan tu, keputihan saya dah x ade! Serius!!! Selalunya kalau saya pakai pantyliner daripada pagi, tengahari mesti dah penuh kesan keputihan tu tapi kali ni daripada pagi sampai petang, pantyliner saya bersih! Ya Allah rasa macam tak percaya. Saya tunjuk dengan suami, suami tersenyum je. Kalau dulu nak tidur pun saya terpaksa pakai pantyliner, sekarang tak perlu lagi. Alhamdulillah... Tak sia-sia saya mencuba. Saya tak malu nak berkongsi kegembiraan dengan semua orang. Dulu ader.. sekarang tidak lagi....Hehe.Terima kasih Shaklee.:-)


Jika anda mengalami masalah yang seperti diatas dan memerlukan sesuatu untuk mengatasi masalah ini.
mengamalkan Alfafa adalah keputusan yang bijak.

Hubungi saya Aei untuk konsultasi
ID Shaklee 882805 
sms/whatsapp 019 3439341
email aeidahamrun@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

lain-lain yang menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...